DIT

is mijn verhaal!

Zingen en muziek is voor Amber niet meer weg te denken, het is werkelijk haar lust en haar leven. En is hier dan ook iedere dag mee bezig. Van wie ze haar muzikaliteit precies heeft weet ze niet zo goed. Haar ouders vinden het allebei heerlijk om te zingen en hadden altijd en overal wel muziek aan staan. Toch hebben ze er nooit iets mee gedaan, want meer dan een beetje zingen in en om het huis was er niet bij. Amber besloot er meer uit te halen.

Het begin...

Toen Amber twee jaar was zong ze al liedjes mee en een aantal jaren later zong ze in het kinderkoor en praise-band van de kerk. Maar in haar tienerjaren kwam er een serieuze interesse in muziek. Op haar 14e  werkte samen met verschillende rappers en zong in de rockband Black Canvas. Toen ze klaar was met haar middelbare school schreef ze zich op zestienjarige leeftijd in voor de Popacademie in Rotterdam.

 

Daar bleef ze zeker niet onopgemerkt. Alleen al bij haar audities liet ze harten sneller slaan doordat ze een hele band bij elkaar had gezocht om het nummer Out of my Head van Krezip te vertolken. Het kan niet anders dan dat ze werd aangenomen. En door de vele ervaring die ze tijdens haar opleiding heeft opgedaan kon ze de vierjarige studie in drie jaar succesvol afronden.

Zangles & Coaching

Direct vanuit die opleiding startte ze als freelance zangcoach. Daarmee helpt Amber zowel bandjes als solisten goed op weg. Ze heeft dan zelf ook in verschillende bands gespeeld. Denk bijvoorbeeld aan de Flakkeese band Black Canvas. Maar ook landelijk was ze erg succesvol in een Spice Girls Tribute Band waarmee ze grote zalen als de Melkweg in Amsterdam en Tivoli Vredenburg in Utrecht volledig heeft uitverkocht.

 

Amber geeft privé zanglessen,  waarin ze werkt aan verschillende stemtechnieken, houding & mindset en natuurlijk ook een mooie podiumpresentatie. 

 

 Wil je graag een privé zangles of coaching van Amber of wil je hier meer over weten 

Klik dan HIER  

 

amber van opijnen spice girls